„Specialiștii” care conduc Citadin și Transurbis Zalău. Lista completă cu membrii Consiliului de Administrație, numiți pe criterii de prietenie de PSD-UDMR

sos de centura cover

În spatele celor care conduc cu funcția de director se ascund așa numitele Consilii de Administrație, locul unde în general partidele politice, TOATE care s-au perindat pe la putere în ultimii 30 de ani și-au numit oamenii apropiați. Indemnizația pe ședință este mai mare ca a unui consilier local sau județean, și ajunge și la suma de 16.000 de lei anual.

Salajul liber Pub

Am decis, după ce PSD Zalău a numit două tinere în consilii de administrație pe criterii politice, să vă prezentăm lista cu toți cei care la ora actuală conduc Citadin și Transurbis.

Astfel, Consiliul de Admnistrație al Citadin Zalău, firma care se ocupă de înfrumusețarea orașului este format din Larisa Ciupe, recent numită și președinte la organizația de tineret a PSD Zalău de către Călin Forț. Și pentru că am amintit de Călin Forț, nu putem să trecem cu vederea faptul că celălalt membru al Consiliului de Administrația al Citadin Zalău – Monica Perneș este o apropiată a familiei Forț. Și mai trebuie remarcat faptul că doamna Perneș este angajată la AFIR, iar soțul său, Călin Perneș conduce APIA Sălaj în calitate de director. Lista celor care conduc Citadin Zalău este întregită de Pal Balogh, angajat și la Oficiul de Cadastru, unde soția sa este șef serviciu.

Salajul liber Pub

La Transurbis Zalău regăsim un Consiliu de Administrație format din Roman Condea, pensionar din 2011. Al doilea membru este Jozsef Mate. Acesta ne spune în CV că este specialist în organizarea de evenimente culturale publice, dar a fost și angajat la UDMR.

Tot la Transurbis în Consiliul de Administrație este și Ovidiu Mureșan, soțul fostei președinte a TSD Zalău și consilieră a fostului senator Gheorghe Pop (PSD). Nagy Karoly, fost membru în Consiliul de Administrație de la Uzina Electrică este și el numit în Consiliul de Administrație. Din CV-ul acestuia aflăm că îl recomandă pentru această funcție calitățile morale pe care le are, fiind „educat, punctual, sociabil”, așa cum scrie în CV-ul postat pe site-ul Transurbis.

Lista este întregită de Anda Ciobanu, fost consilier local al PSD Zalău.

 

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.