Liviu Fărcaș are tot sprijinul lui Dacian Cioloș pentru a câștiga Primăria Cizer

Liviu Fărcaș, candidatul Alianței USR-PLUS pentru funcția de primar al comunei Cizer are tot sprijinul fostului premier al României, Dacian Cioloș. Liderul PLUS, sălăjeanul Dacian Cioloș și-a arătat tot sprijinul și toată deschiderea față de proeictele pe care Liviu Fărcaș le are pentru a schimba în bine comuna Cizer. Practic, europarlamentarul îl susține necondiționat pe tânărul care vrea să câștige pe 27 septembrie frâiele comunei Cizer.

Liviu Fărcaș are 43 de ani, iar de loc este din satul Pria. A urmat numeroase cursuri, de la Pria, până la Zalău, Timișoara și Cluj-Napoca. Este de profesie economist și a intrat în cursa electorală pentru că știe că poate să aducă un plus valoare în comunitatea sa locală. Își iubește foarte mult comuna și este hotărât să schimbe în bine destinul Cizerului.

Liviu Fărcaş susţine că o prioritate pe termen mediu şi lung este modernizarea şi dotarea spaţiilor educaţionale din comună, dar şi construirea unei săli de sport prin atragerea de fonduri europene.

Tânărul vrea să încurajeze spiritul antreprenorial în rândul tinerilor din comuna Cizer. Crede că poate face asta prin informări şi întâlniri organizate de către autorităţile locale prin care să le explice tinerilor cum pot avea acces la programele de finanţare pentru afacerile mici şi mijlocii. Mai mult, îşi doreşte să susţină micii fermieri din localitate şi să promoveze consumul local.

Liviu Fărcaş are în plan şi elaborarea unui proiect împreună cu prmăriile limitrofe pentru a încuraja agroturismul, dar şi pentru a promova obiceiurile populare, serbările câmpeneşti şi obiectivele turistice.

Este şi foarte ambiţios, astfel că are un proeict ce prevede protejarea clară a pădurilor prin acţiuni de împădurire a suprafeţelor defrişate. Astfel de acţiuni îşi doreşte să le organizeze împreună cu Composesoratele existente pe raza comunei. Liviu Fărcaş are şi un proiect privind amenajarea drumurilor agricole şi forestiere, dar şi amenajarea văilor locale în vederea prevenirii inundaţiilor.

Un alt proiect îndrăzneţ îl constituie realizarea unui Ghişeu Unic, simplificând astfel birocraţia.

“Prin acest Ghişeu Unic putem da ocazia celor care nu locuiesc la noi în comună, dar deţin proprietăţi să-şi achite taxele şi impozitele online, de oriunde din lume. Mai mult, vreau să creez o platformă online unde cetăţenii să poată interacţiona rapid cu autorităţile publice locale” , spune Liviu Fărcaş.

În ceea ce priveşte infrastructura, candidatul Alianţei USR-PLUS din Cizer îşi doreşte extinderea reţelei de apă în satele unde nu a ajuns în prezent, dar şi asfaltarea drumurilor pietruite.

Liviu Fărcaş îşi doreşte şi transformarea unor clădiri din Valea Boului, Boian şi Pria în tabere de vară pentru elevi.

 

Acest material a fost comandat de Partidul Libertate, Unitate si Solidaritate Filiala Salaj (parte a aliantei electorale “Alianta USR PLUS”) si realizat de operatorul economic SC Sălajul Liber SRL intr-un tiraj de 1 exemplar. Cod unic de identificare: 21200391.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.