În timpul serviciului, un polițist local din Zalău, băut bine, s-a dezbrăcat la bustul gol și a făcut scandal la Adăpostul de Noapte. Instituția a demarat o anchetă

Navo cover cover

Un polițist local din Zalău, angajat recent în instituție, a fost protagonistul unui show de nedescris în cuvinte, săptămâna trecută la Punctul Termic numărul 9 (Centrul de Zi  pentru Persoane Fără Adăpost), de lângă Adăpostul de Noapte.

Salajul liber Pub

Informația a fost confirmată de Lucian Trif, directorul Poliției Locale Zalău, care ne-a declarat că instituția a deschis o anchetă, iar agentul este cercetat disciplinar.

Tot show-ul a avut loc săptămâna trecută la Punctul Termic numărul 9 unde agentul Poliției Locale Zalău, aflat în timpul serviciului, a provocat un scandal. Acesta a ajuns la serviciu băut bine. La punctul termic, lângă adăpostul de noapte, agentul a provocat un scandal care a uimit pe toți cei prezenți. Acesta și-a dat jos uniforma de agent și a rămas la bustul gol, susținând că-l doare undeva de toți cei care au ceva împotriva sa.

„Facem o cercetare privind cazul de la Punctul Termic numărul 9. Există suspiciunea că a fost băut, dar așteptăm rezultatele testelor oficiale pentru a afla cât alcool avea în sânge sau dacă avea. Este adevărat că la un moment dat a renunțat la uniforma de poliție și a rămas la bustul gol, dar mai multe vă putem spune zilele viitoare. Noi am demarat o anchetă”, ne-a transmis Lucian Trif, directorul Poliției Locale Zalău.

Călin Forț, responsabilul de Poliția Locală din Primăria Zalău nu a fost de găsit pentru a ne oferi un punct de vedere instituțional. Am aflat însă pe surse, că polițistul care a produs acesta scandal a mai fost depistat recent la volan sub influența băuturilor alcoolice.

Mai mult, polițistul local a fost angajat recent în instituție, fiind un apropiat al lui Călin Forț și un susținător al PSD Zalău în campaniile electorale de anul trecut.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.