Dezvăluiri din PSD! Cum a pierdut Florin Florian alegerile pe mâna lui Nosa, Panie și a organizației din Băbeni

Salajul liber Pub Salajul liber3

Florin Florian avea toate șansele să ajungă președinte al Consiliului Județean Sălaj din partea PSD Sălaj. A fost însă tras în jos de deciziile unor lideri din PSD precum Iuliu Nosa, Sergiu Panie și Mariana Dănilă Mureșan Drăgan, astfel că inginerul care a condus Prefectura Sălaj a pierdut alegerile.

Salajul liber Pub

De remarcat încă din start că Florin Florian a strâns cu opt la sută mai multe voturi decât partidul!

Astfel, Iuliu Nosa și Sergiu Panie s-au împotrivit candidaturii primarului din Someș Odorhei pe listele PSD Sălaj. Din acest motiv, noul primar din Someș Odorhei a mers la PNL, partid din partea căruia a și câștigat primăria.

Mai mult, Nosa s-a împotrivit și ideei puse la cale de europarlamentarul Cristian Terheș. Toți primarii din PSD Sălaj au fost de acord, însă deputatul a bătut cu pumnul în masă și s-a opus. PSD trebuia să candideze în Sălaj în alianță cu PNȚCD, ALDE și Pro România, dar Nosa nu a fost de acord.

Mai mult, Nosa și Panie s-au împotrivit și ideilor inovativea duse în partid de primarul din Jibou, Dan Ghiurco.

Pentru Florin Florian nu a tras nici organizația PSD Băbeni, care a umblat în campania electorală cu aroganțe de nu le ajungeai la nas, iar electoratul i-a pedepsit încă odată la vot, fapt pentru care Mariana Dănilă Mureșan Drăgan și compania au rămas fără nimic, deși tot strigă sus și tare încă că li s-au furat ceva voturi, că nu mai au fast-food la RAR-ul condus pe atunci de Călin Forț și altele de acest fel.

Cei trei au fost factorii principali care au dus la declinul lui Florin Florian, cel care a refuzat să mai candideze din partea PSD la alegerile pentru Camera Deputaților de pe poziția secundă.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.