Conducere nouă la Citadin Zalău – Călin Forț a numit-o pe Larisa Ciupe în Consiliul de Administrație

sos de centura cover

Călin Forț, administratorul public al orașului Zalău și președintele PSD Zalău a numit-o pe tânăra Larisa Ciupe (27 ani) în două funcții cheie, atât într-o societate a Primăriei Zalău, cât și în partid.

Salajul liber Pub

Astfel, Larisa Ciupe a fost numită de Călin Forț noul președinte al organizației de tineret TSD Zalău. Mai mult, tânăra a fost admisă în urma unui concurs de selecții dosare și ca membru în Consiliul de Administrație al Citadin Zalău, practic, în echipa de conducere a societății care se ocupă de înfrumusețarea orașului.

Larisa Ciupe nu a dorit să facă prea multe declarații, susținând că a fost numită în Consiliul de Adminsitrație, iar apoi ne-a îndemnat să căutăm pe internet detalii.

Salajul liber Pub

„Am fost numită în Consiliul de Administrație. Căutați pe internet detalii”, ne-a transmis tânăra președinte de la TSD Zalău.

I-am urmat sfatul Larisei Ciupe și am aflat că în urma unui concurs de selecție, Larisa Ciupe a fost validată cu 90 de puncte drept nou membru în Consiliul de Adminsitrație al Citadin Zalău. Comisia de selecție a fost condusă de Călin Forț în calitate de președinte.

Larisa Ciupe este absolventă a Școlii Postliceale „Vasile Goldiș”, dar și a Universității „Babeș-Bolyai”, Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor. În prezent studiază la master.

Larisa Ciupe a fost din 2019 și până în prezent manager clientelă la o bancă, iar înainte a fost managerul unui magazin, conform CV-ului afișat pe site-ul Citadin.

Indemnizația unui membru al Consiliului de Adminsitrația al Citadin Zalău este de 16.556 de lei, conform informațiilor de pe site-ul societății.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.