Accident mortal în Zalău – o femeie în vârstă de 78 de ani a decedat la spital

casador cover

Un grav accident de circulaţie s-a produs la sfârşitul săptămânii trecute în Zalău, în urma căruia o persoană şi-a pierdut viaţa şi alta a fost rănită uşor.

Salajul liber Pub

Astfel, la data de 21 februarie, ora 14.56, Poliția a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că pe strada Cetății, din municipiul Zalău, a avut loc un accident rutier cu o persoană încarcerată.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului s-a stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 74 ani, din Zalău, în timp ce conducea autoturismul din direcția Moigrad spre Zalău, pe un sector de drum în aliniament, a pătruns pe acostamentul din partea dreaptă, a pierdut controlul direcției de deplasare și a pătruns pe sensul opus de circulație, intrând în coliziune cu o maşină, condusă de un bărbat de 50 ani, tot din Zalău.

În urma evenimentului, pasagera de pe locul din dreapta faţă în autoturismul condus de şoferul de 74 de ani, a fost transportată la spital pentru investigaţii. Ulterior s-a prezentat la spital şi bărbatul de 74 de ani, pentru un consult de specialitate. În ciuda eforturilor depuse de medici, pasagera în vârstă de 78 de ani a decedat la spital.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea acestui accident.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.