A „bătut vântul” la cortul PSD din Zalău unde se strâng semnături pentru plafonarea prețului la electricitate și gaze

Navo cover cover

Cinci social-democrați și tot atâtea semnături pe hârtie erau astăzi în jurul orei 12.00 pe Platoul de Marmură din centrul Zalăului, acolo unde PSD-iștii au montat un cort pentru a-i determina pe zălăuani să semneze o petiție pentru plafonrarea prețurilor.

Salajul liber Pub

Petiția a fost semnată public inclusiv de către primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt, dar și de alți lideri social-democrați din județ.

Zălăuanii nu s-au arătat însă prea încântați de inițiativa PSD din Zalău, astfel că mai bine de o oră, la cortul PSD din Zalău nu a fost nicio persoană.

Pe lista pregătită pentru semnături erau doar cinci persoane care au semnat astăzi, 2 octombrie, până la ora 12. Larisa Ciupe, președintele TSD Zalău, cea care era prezentă la fața locului ne-a informat însă că au fost mai mulți semnatari astăzi, dar nu sunt pe hârtie.

„Sunt mai multe semnături strânse astăzi, nu doar cele cinci pe care le vedeți, dar nu le putem arăta”, ne-a transmis tânăra care a provocat un întreg scandal în PSD, soldat cu plecarea a zeci de tineri din organizația de tineret a PSD Zalău.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.